M&A Intern hos DealHaus hos Dealhaus

M&A Intern hos DealHaus hos Dealhaus

Link til jobopslag

Nu har du mulighed for at få erfaring inden for rådgivning omkring køb- og salg af virksomheder (M&A) via DealHaus’ internship program’, som løber i en intensiv 4 måneders periode fra medio august 2019 til medio december 2019.

I programmet vil du blive præsenteret for en bred vifte af opgaver inden for M&A, som omfatter strategi, finansiering, regnskab og kommunikation. Forløbet vil trække på en bred vifte af dine kompetencer, og vi kan garantere, at du kontinuerligt vil blive udfordret i din praktiske anvendelse af dén teoretiske ballast, som du har tilegnet dig gennem din uddannelse. Du vil hurtigt blive en vigtig del af et erfarent og uhøjtideligt team, hvor dine tekniske og kreative evner vil blive sat i spil fra dag ét.

Stadig interesseret, så læs mere herunder…

DealHaus er et Aarhus-baseret M&A firma, der rådgiver omkring virksomhedsoverdragelser og kapitalfremskaffelse – med primært fokus på salgsprocesser. For os handler det om altid at gøre en forskel  for hinanden og for menneskerne omkring os.

Hos DealHaus vil dit arbejde og dine resultater derfor have en direkte mærkbar betydning for ejerledere, virksomheder såvel som investorer. Har du lyst til at gøre en forskel i et hurtigt voksende M&A firma, og er du tilmed analytisk af natur, kreativt og strategisk tænkende – ja så kan du være lige nøjagtig det vi søger!

Hvad vi kan tilbyde?

I praktikperioden vil du blive introduceret til M&A branchen gennem en bred vifte af forskellige opgaver og aktiv faglig sparring. Målet er at give dig en stejl læringskurve, hvor du vil få brug for flere af de værktøjer, teorier og begrebsrammer som du har tilegnet dig under din uddannelse. Du vil hurtigt blive en integreret del af teamet og vil komme til at arbejde med M&A-projekter i alle processens faser – lige fra forberedelse af pitchmateriale og strategiske analyser til værdiansættelse og prospektudarbejdelse.

Vi kan desuden tilbyde sparring i forhold til tema og tilgang af den, til dit uddannelsessted obligatoriske, praktikopgave, som skal skrives som en del af forløbet. Herudover tilbyder vi sparring omkring temaer og tilgange til din afhandling, som i visse tilfælde kan skrives ved DealHaus efterfølgende.

Den vi søger… Du…

  • er Stud.merc.(fib/fin/aud/BI/IB) og er forberedt på at tage et praktikophold på dit 3. semester af kandidaten.
  • er performance orienteret og har leveret solide resultater under din uddannelse og/eller tidligere relevante stillinger.
  • har et ønske om at samarbejde i små teams, med en hverdag, der sjældent er den samme som dagen før og føler dig komfortabel med at tage ejerskab på de opgaver som du får ansvaret for.
  • har gerne erfaring med excel og powerpoint fra tidligere ansættelser
  • har en naturlig interesse i investering og de finansielle markeder
  • kan begå dig uproblematisk i dansk og engelsk, både i tale og på skrift.

Har vi vakt din interesse så send gerne din motiverede ansøgning, CV og karakterblad via “Ansøg Nu”-knappen. Vi har naturligvis forståelse for, at dit 3. semester skal fastlægges snarest, hvorfor vi vil holde samtaler hurtigst muligt. Ønsker du at høre mere om forløbet eller om DealHaus, er du velkommen til at kontakte Peter Schnedler på +45 28 72 20 86 eller Mick Ohira på +45 31 32 28 26.

Link til jobopslag
Link til DealHaus